Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

SIMPATITZANT

ADHERIT

PATROCINADOR

MECENES

  • Protecció de dades

    De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), l’informem que les dades personals i adreça de correu electrònic de l’interessat, seran tractades sota la responsabilitat de FUNDACIO CATALUNYA I ESTAT per un interès legítim i per a l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i es conservaran mentre cap de les parts s’hi oposi. Les dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal. L’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament adreçant-se a Carrer de Lluçà, 28, 3r - 08028 BARCELONA (Barcelona). Email: info@fundaciocatalunyaestat.cat. Si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en www.apdcat.cat.

Una eina al servei de l'anàlisi, el treball i la conscienciació, per a l'assoliment de la Catalunya Estat.

Cal donar a conèixer a tota la ciutadania la realitat del que suposa ser una autonomia dins de l’Estat espanyol (perquè ens aboca a un empobriment a nivell econòmic, social, cultural i identitari).

Hem d’explicar quin país aconseguirem en el moment d’assolir la Catalunya Estat, i els beneficis que això comportarà per a tothom. Com ens convertirem, per mèrits propis, en un país capdavanter de la Unió Europea.

Per a poder dur a terme aquesta missió, calen recursos econòmics amb els quals endegar campanyes d’impacte als diferents mitjans de comunicació per tal de fer arribar les dades i el missatge al màxim de persones, i així que tothom pugui valorar la millor decisió que ha de prendre per al seu país i la seva gent.

Podeu fer un donatiu de qualsevol quantitat, fent una transferència o ingrés al compte bancari de la Fundació CATALUNYA ESTAT: BBVA ES04 0182 3506 1702 0802 1092

Podeu adherir-vos a la Fundació CATALUNYA ESTAT triant entre quatre nivells bàsics de suport i quota anual:

FORMULARI D'ADHESIÓ

CAT

ES

Inici

Contacte

Arxiu històric

Avís legal