Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Obligatori

SIMPATITZANT

ADHERIT

PATROCINADOR

MECENES

  • Protecció de dades

    D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 15 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades consignades en aquest lloc seran incorporades a un fitxer titularitat de FUNDACIÓ CATALUNYA ESTAT amb l'únic objectiu de portar a terme la seva activitat. Amb l’enviament del present formulari autoritza a FUNDACIÓ CATALUNYA ESTAT al tractament de les dades i a utilitzar-les per enviar-li la informació que li pugui semblar d'interès en relació a l'activitat de la fundació. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició tot dirigint-se per escrit a: FUNDACIÓ CATALUNYA ESTAT, C. de Lluçà, 28, 3r - 08028 Barcelona.

Una eina al servei de l'anàlisi, el treball i la conscienciació, per a l'assoliment de la Catalunya Estat.

Cal donar a conèixer a tota la ciutadania la realitat del que suposa ser una autonomia dins de l’Estat espanyol (perquè ens aboca a un empobriment a nivell econòmic, social, cultural i identitari).

Hem d’explicar quin país aconseguirem en el moment d’assolir la Catalunya Estat, i els beneficis que això comportarà per a tothom. Com ens convertirem, per mèrits propis, en un país capdavanter de la Unió Europea.

Per a poder dur a terme aquesta missió, calen recursos econòmics amb els quals endegar campanyes d’impacte als diferents mitjans de comunicació per tal de fer arribar les dades i el missatge al màxim de persones, i així que tothom pugui valorar la millor decisió que ha de prendre per al seu país i la seva gent.

Podeu fer un donatiu de qualsevol quantitat, fent una transferència o ingrés al compte bancari de la Fundació CATALUNYA ESTAT: BBVA ES04 0182 3506 1702 0802 1092

Podeu adherir-vos a la Fundació CATALUNYA ESTAT triant entre quatre nivells bàsics de suport i quota anual:

FORMULARI D'ADHESIÓ

CAT

ES

Inici

Contacte

Arxiu històric

Avís legal

Cookies